Autoschade Mol
Al jaren een begrip in De Krim en omgeving

INFO

Het bedrijf Mol Autoschade is opgericht in 1982 door Seine Mol. Het bedrijf was destijds gevestigd aan de Horstra`s Wijk in De Krim. Na 10 jaar zich daar gevestigd te hebben, moest het bedrijf verhuizen vanwege de destijds aangepaste wetgeving.

Na enig speurwerk kwamen wij terecht aan de Parallelweg in De Krim. Dit was in het jaar 1992. Hier zijn wij vandaag de dag nog steeds te vinden.

In de jaren die volgden, is er aardig wat veranderd. Zo is erin 1996 een werkplaats bij gebouwd en in 2000 een nieuw kantoor met een kantine op de eerste verdieping. Enige jaren daarna, in 2003, is het bedrijf nogmaals uitgebreid. De eerste werkplaats is vergroot en onze nieuwe spuitcabine is daarin geplaatst.

Het jaar 2007 was voor ons en met name de eigenaar, een bijzonder jaar. Het bedrijf bestond toen 25 jaar en dat was reden voor een feestje! 


TEAM

Onze ervaren en vriendelijke medewerkers doen er alles aan om te voldoen aan uw wensen. Onze uitstekende reputatie is gebouwd op eerlijkheid, dus u bent altijd verzekerd van een redelijke prijs en prima service.